Juventus Torino este foarte aproape de a semna cu tehnicianul lui Liverpool, Rafa Benitez.
Dacă patronii de pe Anfield nu se vor mișca repede și nu-i vor propune prelungirea contractului, tehnicianul spaniol ar putea semna cu "Bătrâna Doamnă" încă din iarnă, anunță The Sun.
Echipa din Torino a avut un început slab de sezon și deja presa din peninsulă dă ca sigură înlocuirea lui Claudio Ranieri.
Patronii americani ai lui Liverpool, Tom Hicks și George Gillet susțin că în urmă cu șapte luni au vrut să-i prelungească contractul lui "Rafa", dar semnarea noului angajament s-a amânat.
Antrenorul iberic a fost evaziv când a fost întrebat de către presa din Anglia dacă cineva de la Juventus l-a contactat: "Întotdeauna voi prefera să antrenez un club care îmi oferă un contract ferm, pe termen lung. Doar așa pot să-mi pun în aplicare ideile și strategiile pe care le consider a fi cele mai bune. Totuși, asta nu înseamnă că vreau să plec de la Liverpool, am venit aici cu gândul să rămân cât mai mult și încă am aceeași opinie".