Admin Admin
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/06/2008
| Subiect: "E curat ghinion!" Vin Oct 03, 2008 1:13 am | |
| Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a comentat înfrângerea echipei sale în turul 1 al Cupei UEFA, în fața echipei olandeze NEC Nijmegen: " E ghinion. Când ai atâtea ocazii și nu o bagi în poartă. Am avut bară, 11 metri neacordat. Suntem cei mai ghinioniști din fotbalul românesc. Suntem pe primul loc, să strângem rândurile și să câștigăm campionatul. Tamaș a cazut pe teren , i s-a făcut rău. Mircea a fost nevoit să facă două schimbări. Marius Niculae s-a accidentat la antrenament, suntem blestemați", a conchis Borcea. Dinamovistul a spus că este invidios pe performanțele echipei CFR Cluj, dar nu și pe ale Stelei "În primul meci nu am jucat nimic pentru că i-am luat de sus. Dacă marcam un gol câștigam în prelungiri sigur. Nu se pune problema plecării lui Rednic. Mă doare ce face CFR-ul, nu și Steaua, că a făcut anul trecut 1 punct și anul ăsta 1 punct. M-a impresionat CFR-ul. Sunt invidios că a ajuns în Liga Campionilor, dar trebuie să câștigăm campionatul și să intrăm și noi în Ligă", a declarat Cristi Borcea. | |
|